Αιματηρή κινητοποίηση κατά των πραξικοπηματιών στο Σουδάν (VIDEO)

Αιματηρή κινητοποίηση κατά των πραξικοπηματιών στο Σουδάν (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεκατέσσερις διαδηλωτές σκοτώθηκαν στο Χαρτούμ σύμφωνα με ιατρικές πηγές, στην πλέον αιματηρή κινητοποίηση μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα της 25ης Οκτωβρίου.

Ο στρατός έχει διακόψει όλες τις επικοινωνίες στη χώρα.

Τα περισσότερα από τα θύματα και οι δεκάδες τραυματίες φέρουν τραύματα από σφαίρες «στο κεφάλι, τον λαιμό ή τον κορμό», υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές.

Η καταστολή ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα του πραξικοπήματος αλλά τις τελευταίες ημέρες έφτασε σε νέα επίπεδα. Πριν αρχίσουν τα επεισόδια οι στρατιωτικές αρχές έκοψαν όλες τις τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Η αντιπολίτευση οργανωνόταν αυτήν την περίοδο με μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα ή ακόμη και με γκράφιτι στους τοίχους. Το ίντερνετ είχε διακοπεό από τις 25 Οκτωβρίου.

Οι δυνάμεις ασφαλείας είχαν αποκλείσει τις γέφυρες που συνδέουν το Χαρτούμ με τα προάστια καθώς και τις λεωφόρους που συνήθως κατακλύζονται από διαδηλωτές.

Η αστυνομία διαβεβαίωσε ότι δεν άνοιξε πυρ και η κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε μάλιστα ότι διεξάγεται έρευνα για τους θανάτους διαδηλωτών.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X