Ατρόμητος: Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής του ματς με τον ΠΑΟΚ -Με Κορακάκη στον πάγκο

Ατρόμητος: Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής του ματς με τον ΠΑΟΚ -Με Κορακάκη στον πάγκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Super League απέρριψε το αίτημα του Ατρόμητου για αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ κι έτσι θα καθίσει ο προπονητής της Κ19 του «αστεριού» στον πάγκο της ομάδας.

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος, παρά τα τρία ενεργά κρούσματα που βρέθηκαν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας κι έθεσαν νοκ άουτ από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (21/11-19:30) τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Παράσχο και τον άμεσο βοηθό του, Παναγιώτη Γκουτσίδη, το αίτημα της ομάδας του Περιστερίου για αναβολή του αγώνα απορρίφθηκε από την Super League.

Ο λόγος είναι πως το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν προβλέπει την αναβολή αγώνα σε περίπτωση κρουσμάτων στο προπονητικό προσωπικό.

Έτσι, το «αστέρι» θα έχει στον πάγκο της ομάδας για το παιχνίδι κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» τον Γιώργο Κορακάκη, τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών και προπονητή της Κ19.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X