Μανωλόπουλος: Θετικός στον κορωνοϊό -Ερωτηματικό το ντεμπούτο του με την Εθνική

Μανωλόπουλος: Θετικός στον κορωνοϊό -Ερωτηματικό το ντεμπούτο του με την Εθνική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με το ντεμπούτο του Ομοσπονδιακού τεχνικού, που θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής ομάδας στα «παράθυρα», να είναι εξαιρετικά αμφίβολο, με τους Σάββας Καμπερίδη, Ισίδωρο Κουτσό και Κώστα Παπαδόπουλο να «τρέχουν» τη Γαλανόλευκη σε περίπτωση απουσίας του.

Ο Μανωλόπουλος δεν ταξίδεψε με την αποστολή του Περιστερίου στο Κραϊλσχάιμ για την αναμέτρηση της ομάδας των δυτικών προαστίων στην 6η αγωνιστική του FIBA Europe Cup.

Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε θετικός στις 16 Νοεμβρίου, βρίσκεται σε καραντίνα, αλλά για την είσοδο στη Μεγάλη Βρετανία, όπου θα αγωνιστεί η Εθνική στις 25 του μήνα, απαιτείται αρνητικό τεστ 48 ωρών, κάτι που θέτει στον «αέρα» την παρουσία του Μανωλόπουλου στον πάγκο της Γαλανόλευκης.

Είναι δεδομένο πως ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα δώσει το «παρών» στην πρώτη της Εθνικής ομάδας στις 22 Νοεμβρίου, με χρέη προπονητή να εκτελεί ο Καμπερίδης αν δεν καταφέρει να ταξιδέψει ο Μανωλόπουλος, έχοντας στο πλευρό του τους Κουτσό και Παπαδόπουλο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X