ΚΙΝΑΛ: Debate χωρίς Παπανδρέου στις 29 Νοεμβρίου -Οι δημοσιογράφοι που προτάθηκαν

ΚΙΝΑΛ: Debate χωρίς Παπανδρέου στις 29 Νοεμβρίου -Οι δημοσιογράφοι που προτάθηκαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Κλείδωσε» η ημερομηνία για το debate των πέντε υποψηφίων για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, καθώς συμφωνήθηκε με τη διοίκηση της ΕΡΤ να γίνει τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, στις 22:00.

Στην τηλεδιάσκεψη που προηγήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων των πέντε υποψηφίων με τους Κωνσταντίνο Ζούλα, Φώτη Καφαράκη και Γιάννη Τρουπή, μετά την άρνηση Παπανδρέου, συμφώνησαν να γίνει το debate με τους πέντε (Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης, Παύλος Χρηστίδης, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος).

Η ΕΡΤ πρότεινε να συμμετάσχουν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κουβαράς (Action 24), Τάσος Παππάς (Εφημερίδα των Συντακτών) και Παύλος Τσίμας (Ρ/Σ ΣΚΑΪ), ώστε να εκπροσωπηθούν όλα τα είδη ΜΜΕ. Συντονίστρια θα είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Με την πρόταση αυτή συμφώνησαν οι τέσσερις υποψήφιοι, ωστόσο διατύπωσε ενστάσεις ο εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη, Βαγγέλης Τσόγκας. Οπως είπε, παρεμβαίνοντας, «η πλευρά Ανδρουλάκη θα επιθυμούσε να υπάρξει εκπροσώπηση από τους δημοσιογράφους των ιδιωτικών καναλιών ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη επικοινωνιακή διάχυση».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X