Η ανατριχιαστική προφητεία του Τζεφ Μπέζος για αυτό που έρχεται στη Γη

Διακοπές κάνει στη Σίφνο ο Τζεφ Μπέζος (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να έχει φτάσει μόλις στα όρια του Διαστήματος με τις υποτροχιακές πτήσεις της εταιρείας του, Blue Origin. Αυτό ωστόσο δεν εμποδίσει τον Αμερικανό κροίσο Τζεφ Μπέζος να οραματίζεται το πώς θα είναι η ζωή στο μέλλον.

O ιδρυτής της Amazon πολύ πριν ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις όταν φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον είχε παρακολουθήσει τις διαλέξεις του φυσικού Τζέραλντ Ο’Νιλ που δίδασκε στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Ο Ο’Νιλ είχε οραματιστεί τη δημιουργία τεραστίων διαστάσεων κυλινδρικών διαστημικών κατασκευών που θα λειτουργούσαν ως μια μικρές νησίδες γήινου περιβάλλοντος μέσα στο αχανές διαστημικό κενό. Στο εσωτερικό αυτών των κυλίνδρων που πήραν το όνομα του οραματιστή τους (κύλινδροι Ο’Νιλ) θα προσομοιάζονται οι βαρυτικές, ατμοσφαιρικές και κλιματικές συνθήκες της Γης ώστε οι άνθρωποι να μπορούν όχι απλά να επιβιώσουν αλλά ζουν με αυτονομία καλλιεργώντας εκεί τα τρόφιμα που χρειάζονται για να ζουν.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X