Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι απαίτησε την ανανέωση του Ντεμπελέ

Τσάβι: Οι δέκα κανόνες στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την παραμονή του Ουσμάν Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη ζήτησε από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι.

Βέτο Τσάβι στην αποχώρηση Ντεμπελέ από τη Βαρκελώνη. Ο νέος τεχνικός των Καταλανών ζήτησε από τον προέδρο, Ζοάν Λαπόρτα, την παραμονή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος επιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο με την «Μπάρτσα» λήγει το καλοκαίρι, βρίσκεται στα μεταγραφικά πλάνα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και ενώ αρχικά η ομάδα της Βαρκελώνης ήταν θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του, τώρα η διοίκηση έχει αλλάξει γνώμη, μετά και τη θετική εισήγηση του Καταλανού τεχνικού.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η Μπαρτσελόνα έχει προτείνει στον Ντεμπελέ την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια με τον διεθνή άσο να ξεπερνά τους δισταγμούς και να συμφωνεί τελικά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ισπανική ομάδα.
Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός κόστισε 125 εκατ. ευρώ όταν μεταγράφηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στους Καταλανούς, το καλοκαίρι του 2017, αλλά δεν έχει μπορέσει ακόμη να δείξει τις μεγάλες του αγωνιστικές δυνατότητες.

Ο Τσάβι, όμως, πιστεύει σε αυτόν, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να βγάλει τον καλό του εαυτό με το νέο αγωνιστικό σχήμα που θα εφαρμόσει στους «μπλαουγκράνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X