Προβάδισμα στη γηπεδούχο

Προβάδισμα στη γηπεδούχο

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Serie A Βραζιλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Serie A Βραζιλίας.

Serie A, Κουιάμπα – Ιντερνασιονάλ (00:00): Ντέρμπι για το Σουνταμερικάνα και στο Παντανάλ. Η Κουιάμπα ψάχνει από κάπου να πιαστεί. Ήταν βέβαιο πως αυτό το πλάνο «ενθουσιασμού» κάποια στιγμή πως θα γύρναγε και δυστυχώς για την ίδια αυτό συνέβη σε μια κρίσιμη στιγμή. Πλέον η τύχη δεν δείχνει να είναι με το μέρος της και η έλλειψη εμπειρίας πληρώνεται. Οι ήττες στα εκτός έδρας με Σεάρα (1-0) και Κορίνθιανς (3-2) την έριξαν εκτός ζώνης και τώρα «καίγεται». Στην έδρα της τουλάχιστον δείχνει αρκετά πιο συνεπής. Προφυλάσσει με μεγαλύτερη επιτυχία την άμυνά της και σκοράρει, ωστόσο, με την αντίπαλό της να είναι στο +8 και την ίδια να θέλει οπωσδήποτε το ματς είναι άγνωστο το πώς θα καταφέρει να βρει την ισορροπία που χρειάζεται για να πάρει το ματς.

Serie A, Κουιάμπα – Ιντερνασιονάλ (00:00): Η Ιντερνασιονάλ δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Μία του ύψους, μία του βάθους και ο στόχος του Λιμπερταδόρες (-2) μοιάζει να παίζεται σε ζαριές. Τουλάχιστον έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να νιώθει σιγουριά για το Σουνταμερικάνα, ωστόσο, για να κάνει το επόμενο βήμα θα πρέπει να σοβαρευτεί. Η άμυνά της δείχνει να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού μπροστά λειτουργεί άψογα. Ειδικά εκτός έδρας αμυντικά «μπάζει». Στην έδρα της Κουιάμπα όπου δεδομένα θα δεχτεί πίεση μοιάζει δύσκολο να αντέξει. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι «πνίγονται» σε μια κουταλιά νερό και η «Ίντερ» δείχνει σε θέση να εκμεταλλευτεί τα λάθη τους. Πάμε με το G/G στο καλοπληρωμένο 2.00 (Novibet).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Serie A, Αμέρικα Μινέιρο – Ατλέτικο Γκοϊανένσε (00:00): Σημαντική αναμέτρηση στο Μπέλο Οριζόντε με φόντο τη μάχη για το Σουνταμερικάνα. Από αυτή τη μάχη δείχνει να βγαίνει εκτός η Ατλέτικο Γκοϊανένσε, που το τελευταίο διάστημα κάνει κοιλιά. Οι τρεις σερί ήττες και η τελευταία ισοπαλία κόντρα στη Σάντος (0-0), την άφησαν εκτός 12άδας και το έργο της δυσκολεύει απίστευτα. Μαζί με τη γενικότερη δυσκολία στο σκοράρισμα ήρθε και η αμυντική αστάθεια και το γλυκό έδεσε. Δεν έχει βρει γκολ στα τελευταία τέσσερα ενώ έχει μαζέψει 8 γκολ πίσω. Είναι εμφανές πως νιώθει την πίεση κι αυτό δεν δείχνει να μπορεί να το διαχειριστεί. Στο ματς πηγαίνει οπωσδήποτε θέλοντας να πάρει τη νίκη, αφού μιλάμε για εξάποντο καθώς με την αντίπαλό της τη χωρίζουν 6 βαθμοί.

Serie A, Αμέρικα Μινέιρο – Ατλέτικο Γκοϊανένσε (00:00): Σε άλλη φάση βρίσκεται η Αμέρικα. Οι τέσσερις νίκες και η μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε την έβαλαν δυναμικά στη ζώνη του Σουνταμερικάνα και δεν θέλει να το κουνήσει από εκεί. Επιστρέφει στην έδρα της όπου δυναμώνει σημαντικά. Είναι αήττητη στα τελευταία επτά ματς (5-2-0). Το τελευταίο διάστημα έχει πάρει, όπως είναι φυσιολογικό αυτοπεποίθηση, βγάζει ενθουσιασμό και σκοράρει με άνεση. Απέναντι στην «μπερδεμένη» Γκοϊανένσε είναι σε θέσει να επιβεβαιώσει το Combo Bet 1 & Over 1.5 στο 2.25 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X