ΕΠΟ: Παλεύει για το «μπαμ» με Σάντος για τον πάγκο της Εθνικής

Σάντος: «Ο Καρντόσο θα δείξει καλά δείγματα δουλειάς και στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ θα προσπαθήσουν για το «θαύμα» με την επιστροφή του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΕΠΟ αναζητούν ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και νούμερο ένα στόχος για τον πάγκο της Εθνικής είναι ο Φερνάντο Σάντος!

Η Εθνική Ελλάδος, παρά τις αρχικές προβλέψεις δεν θα πορευθεί στην επόμενη ημέρα με τον Τζον Φαν’τ Σχιπ στον γαλανόλευκο πάγκο. Ο Ολλανδός τεχνικός πλήρωσε το τελευταίο ματς με το Κόσοβο, το οποίο δεν τον βοήθησε παρά το γεγονός ότι έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων διεθνών.

Μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος που στην ΕΠΟ λένε ότι έχουν χρόνο για τον επόμενο προπονητή θέλοντας να δουν πως θα εξελιχθούν και οι αγώνες της Πορτογαλίας στα μπαράζ τον επόμενο Μάρτιο, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι της ΕΠΟ θα ποντάρουν ένα μακρόοπνο πλάνο στον Σάντος, ο οποίος εάν επιστρέψει σε έναν πάγκο που είχε λατρέψει θα βρει στην ομάδα και τον Τάκη Φύσσα με τον οποίο είχε συνεργαστεί εξαιρετικά στην πρώτη του θητεία.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X