Μαντσίνι: «Θα προτιμούσα να αποφύγουμε την Πορτογαλία»

Μαντσίνι: «Θα προτιμούσα να αποφύγουμε την Πορτογαλία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την… ευχή να αποφύγει την Πορτογαλία έκανε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τον τεχνικό της εθνικής Ιταλίας να υποστηρίζει πως η ομάδα του χαλάρωσε αρκετά καθώς πίστευε πως έχει προκριθεί.

«Πιστεύαμε πως είχαμε ήδη προκριθεί αλλά θα πρέπει να μάθουμε να αποδεχόμαστε τα αποτελέσματα στο χορτάρι ακόμα και όταν είναι αρνητικά. Ακόμα έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Έχουμε χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 40 παιχνίδια μας, οπότε είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε πάντα θετικά.

Εάν είναι να αποκοιμηθούμε, καλύτερα που έγινε τώρα παρά τον Μάρτιο όπου θα πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο», ήταν η αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε: «Ξέραμε πως θα είχαμε δυσκολίες όταν κληρωθήκαμε με την Ελβετία, όμως δεν πίστευα ότι θα καταλήγαμε στα play offs. Είχαμε δύο πέναλτι υπέρ μας με την Ελβετία και κάναμε εμείς οι ίδιοι δύσκολη τη ζωή μας.

Αυτή η ομάδα είναι πολύ καλή και δεν είναι τυχαίο ότι κερδίσαμε το Euro 2020, ούτε ήμασταν πολύ αμυντικοί σε εκείνο το τουρνουά. Αξίζαμε απόλυτα το τρόπαιο ακόμα και απέναντι στις καλύτερες ομάδες. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορούμε να αποδώσουμε το 100% και αυτή είναι μία από εκείνες. Εάν φτάσουμε στον Μάρτιο χωρίς να έχουμε τραυματισμούς, τότε μπορούμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Ο Μαντσίνι ρωτήθηκε για το ποια ομάδα δεν θα ήθελε να βρει στο δρόμο προς την τελική φάση του Μουντιάλ αν του δινόταν η δυνατότητα να αποφύγει κάποια, για να απαντήσει: «Εάν ήταν να επιλέξω μία ομάδα, αυτή θα ήταν η Πορτογαλία».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X