Με γκολ του Χατζισαφί το Ιράν κέρδισε (0-3) τη Συρία και ετοιμάζεται για Κατάρ!

Με γκολ του Χατζισαφί το Ιράν κέρδισε (0-3) τη Συρία και ετοιμάζεται για Κατάρ!
Photo Credits: INTIME

Σκόραρε μετά από 5,5 χρόνια με την εθνική του Ιράν ο Εχσάν Χατζισαφί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ του παίκτη της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί, το Ιράν κέρδισε 0-3 την Συρία και ετοιμάζει βαλίτσες για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Πολύ κοντά στην εξασφάλιση της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ είναι πλέον το Ιράν, το οποίο επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Συρίας και εξακολουθεί να προπορεύεται στον όμιλο που συμμετέχει στην Ασία.

Ο παίκτης της ΑΕΚ και αρχηγός του Ιράν, Εχσάν Χατζισαφί σκόραρε στο 42′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμορφώνοντας το 0-2. Ήταν το πρώτο του γκολ μετά από 5,5 χρόνια με την Εθνική ομάδα του Ιράν. Την τελευταία φορά που είχε χριστεί σκόρερ ήταν στο 4-0 επί της Ινδίας τον Μάρτιο του 2016, όταν είχε πετύχει δύο τέρματα.

Μάλιστα ο Χατζισαφί αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τη Συρία ως «δεκάρι» δείγμα του ότι μπορεί να προσφέρει σε διάφορες θέσεις. Το σκορ άνοιξε στο 33′ ο Αζμούν, ενώ το τρίτο γκολ σημείωσε ο Γκολιζαντέχ στο 89′ Ο Χατζισαφί έγινε αλλαγή στο 66′, ενώ οι άλλοι δύο Ιρανοί παίκτες της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μιλάντ Μοχαμαντί έμειναν στον πάγκο.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, το Ιράν βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου που συμμετέχει με 16 βαθμούς και αναμένεται να σφραγίσει την πρόκριση την επόμενη αγωνιστική. Η Νότια Κορέα είναι επίσης πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει και μαθηματικά το εισιτήριο με 14 βαθμούς, ενώ στη συνέχεια γίνεται «μάχη» για την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ με ΗΑΕ, Λίβανο και Ιράκ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X