Γέβτιτς: «Ανυπομονώ να παίξω εναντίον του Ολυμπιακού -Μπορούμε να κερδίσουμε το ντέρμπι»

Γέβτιτς: «Ανυπομονώ να παίξω εναντίον του Ολυμπιακού -Μπορούμε να κερδίσουμε το ντέρμπι»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντάρκο Γέβτιτς μίλησε για τη συμμετοχή του στην ΑΕΚ Β' αλλά και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ντάρκο Γέβτιτς.

Ο Ελβετός μέσος της Ενωσης, ο οποίος την Κυριακή συμμετείχε με την Β’ ομάδα στην εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού Β’ με 2-0, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα sport24.gr, στην οποία αναφέρθηκε τόσο στην επάνοδό του στην αγωνιστική δράση όσο και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη της ΑΕΚ Β’ επί του Παναθηναϊκού Β’: «Παίξαμε καλύτερα, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Κάναμε έναν καλό αγώνα. Δεν ήταν εύκολο να πετύχουμε το πρώτο γκολ, στα τελευταία είκοσι μέτρα ήμασταν νευρικοί, δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε καλές ευκαιρίες μέχρι το τέλος. Αλλά μέχρι εκείνο το σημείο παίζαμε αρκετά καλά. Το 1-0 μας βοήθησε ώστε να φτάσουμε τελικά στη νίκη».

Για τους λόγους που θέλησε να παίξει με την Β’ ομάδα: «Εγώ κατέβηκα να παίξω ώστε να έχω ρυθμό πρώτα απ’ όλα για τα παιχνίδια που ακολουθούν και για να τους βοηθήσω, να τους μιλήσω, να τους βελτιώσω σε ότι βλέπω πως μπορώ να τους πω. Έχω υπάρξει και εγώ νέος και μου άρεσε όταν με βοηθούσαν και εμένα οι μεγαλύτεροι. Οπότε προσπάθησα να κάνω και εγώ το ίδιο.

Κερδίσαμε το παιχνίδι, αυτό είναι το πλέον σημαντικό για αυτούς αλλά και για μένα. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα 75 λεπτά ώστε να βρω αγωνιστικό ρυθμό επειδή προέρχομαι από αρκετό καιρό αγωνιστικής απραξίας και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα».

Για το αν το ματς της ΑΕΚ Β’ το έβλεπαν σαν τεστ ενόψει Ολυμπιακού: «Ναι ενόψει Ολυμπιακού αλλά και για μετά το ματς με τον Ολυμπιακό καθώς ακολουθούν πολλά παιχνίδια. Ξέρουμε πως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι το επόμενο παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν περιμένει πως και πως να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό: «Ανυπομονώ να παίξω στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έχω παίξει σε αρκετά ντέρμπι στην καριέρα μου, αλλά θα ήθελα να βιώσω πώς είναι ένα ντέρμπι στην Ελλάδα και δη στην έδρα μας. Έχουμε αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε μια καλή ατμόσφαιρα, αλλά περιμένω να παίξουμε ένα ντέρμπι μπροστά στους οπαδούς μας».

Για το αν μπορεί να κερδίσει η ΑΕΚ: «Σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X