ΑΕΚ: Καθ' όλα νόμιμος ο αετός που θα πετάει στην «Opap Arena»

Ο αετός της ΑΕΚ θα πετά στην «OPAP Arena»: Αποστομωτική απάντηση στον Αρσένη από τον Γιώργο Αμυρά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σχετικά με τον αετό που θα πετάει στην «Opap Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν σταματούν να βάζουν εμπόδια στην ΑΕΚ, όπου από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέλαβε τις τύχες της, δεν την έχουν αφήσει σε ησυχία.

Από τη στιγμή που έχει καταφέρει να τα προσπεράσει όλα με κάθε νομιμότητα, τώρα ο βουλευτής του Μέρα 25, Κρίτων Αρσένης, προσπαθεί να δημιουργήσει ζήτημα με τον αετό που θα πετάει πριν από τα παιχνίδια στην «Opap Arena».

Βέβαια, παρά τους ισχυρισμούς για χρυσαετό και είδος προς εξαφάνιση, εδώ μιλάμε για Ευρωπαϊκό Θαλασσαετό και μάλιστα όχι άγριο, καθώς ο συγκεκριμένος γεννήθηκε σε συνθήκες ανθρώπινης εκτροφής, από γεννήτορες εκτροφής. Σύμφωνα δηλαδή τόσο με την Ελληνική όσο και με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε σε ένα πτηνό που γεννήθηκε σε συνθήκες ανθρώπινης εκτροφής και από τη στιγμή που γεννήθηκε το φρόντισαν και το τάισαν άνθρωποι σύμφωνα με τον νόμο, το μεγάλωσαν και το εκπαίδευσαν άνθρωποι σύμφωνα με τον νόμο, το εξάσκησαν και το διαχειρίζονται άνθρωποι σύμφωνα με τον νόμο, το χρησιμοποιούν άνθρωποι σύμφωνα με τον νόμο και τις αυστηρές κείμενες διατάξεις του εθνικού και διεθνούς θεσμικού πλαισίου, για τα εκτρεφόμενα αρπακτικά πτηνά.

Όσοι προκαλούν θόρυβο κατά της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιούν το Άρθρο 23 περί ζώων, ωστόσο όπως τονίζεται κι από πλευράς της Ένωσης, το χρησιμοποιούν «λογοκρινόμενο και με ψευδή τρόπο». Γιατί το άρθρο 23 ρητά αναφέρει ότι εκδηλώσεις με συμμετοχή ζώων επιτρέπεται, στο πλαίσιο τήρησης λαϊκών ή τοπικών παραδόσεων, εάν διασφαλίζεται η ευζωία των ζώων και με υποχρεωτική παρουσία κτηνιάτρου καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ρητά ο νόμος αναφέρει ότι, «εκδήλωση με συμμετοχή ζώου ή ζώων αδειοδοτείται με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου, όπου θα τελεστεί η εκδήλωση».

Αυτό που απαιτείται είναι η άδεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Φιλαδελφειας στο οποίο η ΑΕΚ βεβαίως θα καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X