«Χαλαρά» για το 1.95

«Χαλαρά» για το 1.95

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ουαλία – Βέλγιο (21:45): Έχει προκριθεί ήδη το Βέλγιο στο Μουντιάλ του Κατάρ. Με έξι νίκες και μια ισοπαλία σε εφτά ματς, είναι πρώτο με 19 βαθμούς. Πάει για μια τελευταία… παράσταση στην Ουαλία, η οποία είναι δεύτερη αλλά όχι εξασφαλισμένη.

Τι γίνεται στον όμιλο; Έχουμε και λέμε. Οι Ουαλοί έχουν 14 και είναι στο συν τρία από τους Τσέχους που έχουν 11. Αλλά στο goal average δεν μπορούν να αισθάνονται σίγουροι. Είναι στο συν πέντε. Με 13 γκολ υπέρ και 8 κατά. Η Τσεχία είναι στο συν 3 και αγωνίζεται την ίδια ώρα με αντίπαλο την Εσθονία.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ουαλία – Βέλγιο (21:45): Οι Τσέχοι θα κυνηγήσουν τη νίκη με πολλά γκολ και θα περιμένουν… δώρο από τους Βέλγους ώστε να «κλέψουν» τη δεύτερη θέση στο φινάλε. Οι Ουαλοί θέλουν να μη χάσουν. Με νίκη ή ισοπαλία είναι εκείνοι που θα βρεθούν πίσω από το Βέλγιο και θα παίξουν στα μπαράζ την πρόκρισή τους στα γήπεδα του Κατάρ.

Είναι αλήθεια πως πολλά θα κριθούν από τα… κέφια του Βελγίου. Οι Ουαλοί δεδομένα θα βγάλουν πάθος, αφού παίζουν τους κόπους τους σε ένα ματς στην έδρα τους. Τι θα επιλέξουμε στο στοίχημα; Θα πάμε σε bet builder στο pamestoixima.gr. Πάμε στοίχημα 1/Χ διπλή ευκαιρία και over 1,5 γκολ σε απόδοση 2.26.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αργεντινή – Βραζιλία (01:30): Τίποτα και κανένας δεν την σταματά και την περασμένη αγωνιστική πέρασε από την Ουρουγουάη με 1-0. Ο Ντι Μαρία με ένα γκολ – ζωγραφιά στο 7ο μόλις λεπτό, έδωσε τη νίκη στην Αργεντινή και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στο Μουντιάλ. Το μόνο που απομένει είναι η μαθηματική επικύρωση, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει εκτός. Είναι στην 2η θέση και στο +12 από την 5η θέση. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της δεν έχει δεχθεί γκολ, βγάζει χαρακτήρα και βελτιώθηκε στο κομμάτι που «πόναγε», δηλαδή στην άμυνα. Δεν χάνει σε 26 διαδοχικά ματς και είναι σε τρομερή κατάσταση. Θέλει να σπάσει το αήττητο της Βραζιλίας σε αυτά τα προκριματικά, αλλά γνωρίζει ότι μόνο εύκολο δεν θα είναι αυτό. Ο Μέσι πήρε ανάσες στο προηγούμενο παιχνίδι, μιας και μπήκε αργά αλλαγή, για να είναι έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αργεντινή – Βραζιλία (01:30): Συνεχίζει τον… χαβά της η Βραζιλία, η οποία επικράτησε με 1-0 της Κολομβίας την περασμένη αγωνιστική και διεύρυνε το ρεκόρ της σε 11 νίκες και μια ισοπαλία σε 12 αγωνιστικές στα προκριματικά. Μαζί με την Αργεντινή, είναι οι μοναδικές αήττητες σε αυτά τα προκριματικά και έχει εξασφαλίσει ήδη την παρουσία της στα τελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ. Κόντρα στην Κολομβία πήρε τη νίκη δίχως να… φορτσάρει ιδιαίτερα. Ένα γκολ του Πακετά στο 72′ ήταν αρκετό για την ομάδα του Τίτε, που παρέταξε την ομάδα του με βασική ενδεκάδα και δεν έκανε ιδιαίτερο ροτέισον. O έμπειρος τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμα στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο μεγάλο ντέρμπι, αλλά η λογική λέει ότι δεν θα γίνουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Θέλει ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του Κόπα Αμέρικα από την Αργεντινή το περασμένο καλοκαίρι.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αργεντινή – Βραζιλία (01:30): Θα γίνει μεγάλη μάχη, ανάμεσα σε δύο αήττητες ομάδες που γνωρίζονται καλά. Η λογική λέει ότι δεν θα ανοίξει ιδιαίτερα το ματς, μιας και αμφότερες δίνουν προσοχή στην άμυνα. Θέλουν να διατηρήσουν και το αήττητο τους. Πάμε στοίχημα με το Χ ημίχρονο στο ημίχρονο σε απόδοση 1.95 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X