Bundesliga: O Μαυροπάνος είναι πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες

Μαυροπάνος: Παραμένει στην Στουτγκάρδη με οψιόν αγοράς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντίνος Μαυροπάνος ξεχωρίζει στη Bundesliga με την φανέλα της Στουτγκάρδης. Ο δανεικός από την Άρσεναλ κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε εννιά παιχνίδια, έχει σκοράρει μάλιστα και τρία γκολ ενώ, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, χάρη στις οποίες έχει παγιώσει τη θέση του στην εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με την «Kicker» o 23χρονος κεντρικός αμυντικός, είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες στη φετινή Bundesliga!

Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής σέντερ μπακ έχει κερδίσει το 74% των μονομαχιών που έχει δώσει! Πίσω από τον Μαυροπάνο είναι ο Άμος Πίπερ της Μπίλεφελντ με 72.9%, ενώ το «βάθρο» συμπληρώνει ο Νίκλας Σίλε της Μπάγερν Μονάχου με (71.2%). Ο Έλληνας στόπερ έχει αφήσει πίσω του ποδοσφαιριστές αξίας πολλών εκατομμυρίων, όπως ο Ματς Χούμελς, ο Ντεντρίκ Μπογιατά και ο Mαξένς Λακρουά.

Bundesliga: O Μαυροπάνος είναι πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X