Ασέλγεια 4χρονης στα Τρίκαλα: «Να σεβαστούμε τον βάναυσο σωματικό ψυχικό τραυματισμό της μικρής», λένε οι δικηγόροι της οικογενείας

Λουόμενος βρήκε οστό σε παραλία του Ρεθύμνου

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση κακοποίηση της 4χρονη στα Τρίκαλα, με τους δικηγόρους της οικογένειας να ζητούν τον σεβασμού της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή της 4χρονης, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα ασέλγειας από τον αστυφύλακα πατέρα της, στα Τρίκαλα. «Με πείραξε ο μπαμπάς». Με αυτά τα λόγια φέρεται να αποκάλυψε το τετράχρονο κοριτσάκι, τον εφιάλτη που φέρεται να έζησε στα χέρια του πατέρα της- αστυνομικού στα Τρίκαλα.

Ο 29χρονος, που φέρει τον βαθμό του αστυφύλακα, συνελήφθη από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων, μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του. Η μητέρα της 4χρονης, ήταν εκείνη που κατήγγειλε τον πρώην σύζυγο της, πριν από έξι μέρες, στις 8 Νοεμβρίου, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση από τον Αύγουστο του 2018.

Οι δικηγόροι της οικογένειας της μικρής που κακοποιήθηκε αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ότι πιστεύουν πως «η ελληνική δικαιοσύνη θα πράξει τα αυτονόητα και θα μπει φραγμός στην εξάπλωση αυτής της ιδιαίτερα απεχθούς συμπεριφοράς», ενώ ζητούν όλοι να σεβαστούν «τον βάναυσο σωματικό ψυχικό τραυματισμό της μικρής»

Η ανακοίνωση των δικηγόρων της οικογένειας

Με την ιδιότητα των δικηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας της κακοποίησης στα Τρίκαλα της τετράχρονης από τον πατέρα της, παρακολουθούμε με σοβαρότητα και ευθύνη την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση.

Πιστεύουμε ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα πράξει τα αυτονόητα και θα μπει φραγμός στην εξάπλωση αυτής της ιδιαίτερα απεχθούς συμπεριφοράς, που αποδοκιμάζεται από ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Παρακαλούμε να σεβασθούμε όλοι τον βάναυσο σωματικό ψυχικό τραυματισμό της μικρής και την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ολόκληρη η οικογένεια.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΪΜΑΚΑΜΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΟΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X