Η Μπαρτσελόνα θέλει ελεύθερο τον Αθπιλικουέτα

Η Μπαρτσελόνα θέλει ελεύθερο τον Αθπιλικουέτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περίπτωση του Θέσαρ Αθπιλικουέτα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, εξετάζει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με καταλανικά ρεπορτάζ.

Η εποχή Τσάβι έχει ξεκινήσει στην Μπαρτσελόνα, με τον Ισπανό τεχνικό να σχεδιάζει την επόμενη μέρα της ομάδας. Έτσι, ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι blaugrana είναι ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα. Ο Ισπανός αμυντικός αγωνίζεται στην Τσέλσι, στην οποία έχει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ωστόσο το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, οπότε μένει ελεύθερος και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί ο ίδιος.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Τσάβι εκτιμά σε μεγάλο βαθμό τις ικανότητες του 32χρονου αμυντικού, αλλά και το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί είτε ως στόπερ, είτε ως δεξί μπακ, ακόμη και ως δεξί μπακ-χαφ σε σύστημα με 3 αμυντικούς, ένα σύστημα που οι Καταλανοί χρησιμοποιούσαν όσο ήταν ο Ρόναλντ Κούμαν στο τιμόνι της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X