Ο Αυγενάκης κάνει συγκεκριμένη δουλειά, τη δουλειά του Ολυμπιακού

Ο Αυγενάκης κάνει συγκεκριμένη δουλειά, τη δουλειά του Ολυμπιακού

Ο Insider «έπιασε» τον Λευτέρη Αυγενάκη ξανά με τη γίδα στην πλάτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει δύο αδυναμίες.

Τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη και το Ηράκλειο. Ο Ολυμπιακός χωρίς τον Μαρινάκη δεν τον ενδιαφέρει. Οπως και η Κρήτη χωρίς το Ηράκλειο. Αυτό να το θυμηθούν όταν πρέπει και οι φίλοι του ΟΣΦΠ και οι Κρητικοί γενικότερα. Ολα λοιπόν περιστρέφονται γύρω από τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη και το Ηράκλειο Κρήτης για τον πιο… ανούσιο υφυπουργό Αθλητισμού ever στην χώρα.

Τα συμφέροντα που εξυπηρετεί ο Αυγενάκης είναι γνωστά. Δεν τα μάθαμε τώρα. Απλώς τώρα το παιχνίδι χοντραίνει. Και παίζει φόρα παρτίδα πια το παιχνίδι του Μαρινάκη. Αν του πει ο Βαγγέλης να πέσει από το στέγαστρο του Καραϊσκάκη στην σέντρα, θα το κάνει. Για τον Βαγγέλη του.

Τώρα ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι χρήσιμος για να κάνει τη ζημιά στην ΕΠΟ, την οποία δεν μπορεί να ελέγξει όπως θέλει και έχει μάθει ο Ολυμπιακός. Με δημόσιες δηλώσεις… αστείες, θεωρεί ότι πιέζει FIFA και UEFA για να ορίσουν Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή. Μάλιστα, τον έβαλαν να κάνει δήλωση με αιχμές και υπόνοιες ότι η νυν διοίκηση της ΕΠΟ έβαλε ανθρώπους να σπάσουν το αυτοκίνητο του δικαστή, μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ομοσπονδίας!

Η αλήθεια είναι ότι πλέον κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Ούτε ως πολιτική οντότητα, ούτε ως προσωπικότητα. Ο Αυγενάκης είναι λίγος για να προκαλέσει ζημιά σε ότι κατάφεραν στην ΕΠΟ τα τελευταία χρόνια οι δυνάμεις που έριξαν την κόκκινη χούντα.

Το ζήτημα είναι πως μένει στη θέση του από το 2019. Πως ανέχεται η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι άμεσοι συνεργάτες του Πρωθυπουργού να υπάρχει εντός της κυβέρνησης μία πολιτική παρουσία όπως ο Αυγενάκης. Εδώ θα ήταν καλό να έχουμε απαντήσεις από τους αρμοδίους για το θέμα.

Insider

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X