ΑΕΚ: Συνάντηση στην Αυστρία με τον ατζέντη του Στάνκοβιτς για Κονέ, Παπαδημητρίου - Το σενάριο για Φούντα!

ΑΕΚ: Συνάντηση στην Αυστρία με τον ατζέντη του Στάνκοβιτς για Κονέ, Παπαδημητρίου - Το σενάριο για Φούντα!
Photo Credits: INTIME

Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου είχαν επαφή με γνωστό μάνατζερ - Στο... τραπέζι και το όνομα του Ταξιάρχη Φούντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση μέσου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου εντείνουν τις επαφές τους.

Οι δύο άνδρες έκαναν προ ημερών ταξίδεψαν εκτός συνόρων και σύμφωνα με την «ΩΡΑ» συναντήθηκαν με τον Μαξ Χάγκμαϊρ, τον φημισμένο Αυστριακό ατζέντη που εκπροσωπεί και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Εικάζεται ότι το συγκεκριμένο ραντεβού έγινε στο περιθώριο του αγώνα της Αυστρίας με το Ισραήλ (4-2) την Παρασκευή για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Και ο Φούντας στο… τραπέζι

Δεν αποκλείεται η κουβέντα τους να έριξε στο τραπέζι και κάποια νέα ονόματα για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Σημειώνεται πως ο εν λόγω ατζέντης εκπροσωπεί από το περασμένο καλοκαίρι και τον Ταξιάρχη Φούντα.

O 26χρονος διεθνής Ελληνας μεσοεπιθετικός, που αναδείχθηκε από την ΑΕΚ, αλλά αποχώρησε μετά τον υποβιβασμό της, ανήκει στη Ραπίντ Βιέννης και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Ο ίδιος δεν δείχνει ιδιαίτερα θετικός να ανανεώσει με την Ραπίντ, ενώ στο παρελθόν έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ΑΕΚ.

Φέτος δεν αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός (ή περιφερειακός φορ) όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά στη μεσαία γραμμή και κάνει πολύ καλές εμφανίσεις μετρώντας ήδη 10 γκολ και 3 ασίστ σε 25 εμφανίσεις. Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε, λοιπόν, να απασχολήσει τους «κιτρινόμαυρους», αν όχι άμεσα, για το καλοκαίρι.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X