Η θεία του Ντενίλσον κάνει 40 «γκελάκια» με τακούνια στο χαλί του σαλονιού της! (VIDEO)

Η θεία του Ντενίλσον κάνει 40 «γκελάκια» με τακούνια στο χαλί του σαλονιού της! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ντενιλσονλίνα, θεία του πάλαι ποτέ Παγκόσμιου Πρωταθλητή με τη Βραζιλία και για ένα φεγγάρι παίκτη της Καβάλας, Ντενίλσον, αποδεικνύεται καλύτερη στα «μαγικά» με τη μπάλα κι από τον ανιψιό της.

«Γκελάκια» με τη μπάλα ξέρουν να κάνουν πολλοί και για… πολύ. Άλλοι επιδεικνύουν τις ικανότητές τους με μπαλάκι του τένις, του γκολφ, με μπουκάλια ακόμη και με… χαρτί υγείας, όπως προέτασσε το διάσημο trend της καραντίνας «toilet paper challenge».

Πόσοι/ες, όμως, θα μπορούσαν να συμπληρώσουν έστω πέντε «ποδαράκια» φορώντας τακούνια, πάνω στο χαλί του σαλονιού τους; Η Ντενιλσονλίνα παρέδωσε μαθήματα υψηλής τεχνικής και βραζιλιάνικης «μαγείας» από το χολ του σπιτιού της γκελάρωντας ασταμάτητα τη μπάλα για 48 δευτερόλεπτα.

Πρόκειται για τη θεία του Ντενίλσον, του 44χρονου παλαίμαχου παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Σελεσάο το 2002 και για ένα φεγγάρι παίκτη της Καβάλας το 2010 (μία από τις κατεξοχήν μεταγραφές… παλτών στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου) κι όπως φάνηκε το ταλέντο για τη στρογγυλή θεά ρέει σε όλη την οικογένεια, με τη σούπερ θεία να «μιλάει» στη μπάλα καλύτερα κι από τον ανιψιό της.

Δείτε την απίθανη Ντενιλσονλίνα εν δράσει:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X