Καταγγελίες Ανσαριφάρντ για την κατάσταση στην Εθνική του Ιράν: «Φοράμε τα ίδια ρούχα για έναν χρόνο»

Καταγγελίες Ανσαριφάρντ για την κατάσταση στην Εθνική του Ιράν: «Φοράμε τα ίδια ρούχα για έναν χρόνο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση στην ιρανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η Εθνική ομάδα της χώρας, αλλά και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές εξαπέλυσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο άσος της ΑΕΚ εκπροσωπώντας όλους τους διεθνείς προέβη σε απίστευτες καταγγελίες.

«Είναι απαραίτητο να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα περίεργα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα», δήλωσε ο Ανσαριφάρντ και πρόσθεσε: «Πράγματα που δεν είναι αντάξια του ονόματος της χώρας μας. Φοράμε παλιά ρούχα για περίπου έναν χρόνο και τα ξαναφορέσαμε μετά το πλύσιμο. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες κατά τη διάρκεια της προπόνησης στον Λίβανο, αλλά κανείς από την Ομοσπονδία δεν άκουσε το παράπονο μας».

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα, ακόμη και από οικονομικής πλευράς, οι παίκτες της εθνικής ομάδας δεν έχουν λάβει ακόμη την αποζημίωση τους, σε αντίθεση με τις υποσχέσεις που έλαβαν εδώ και μήνες», είπε ακόμη ο Ανσαριφάρντ.

«Μετά το Μπαχρέιν δεν υπάρχουν άλλα νέα από τους αθλητικούς παράγοντες της χώρας. Οι νίκες μας έχουν γίνει κοινές γι’ αυτούς και αντί να μας υποστηρίζουν περισσότερο, γενικά μας έχουν ξεχάσει. Αυτή η κατάσταση δεν είναι καθόλου κατάλληλη για μια ομάδα που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Ασίας και ενδιαφέρεται για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο », καταλήγει ο επιθετικός της ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X