Super League 2: Νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι η ΑΕΛ, σεφτέ για Αλμωπό - Θεσπρωτό στο Βόρειο Ομιλο

Super League 2: Νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι η ΑΕΛ, σεφτέ για Αλμωπό - Θεσπρωτό στο Βόρειο Ομιλο
Photo Credits: INTIME

Ημέρα των γηπεδούχων ήταν η σημερινή για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2 στον Βόρειο Όμιλο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «βυσσινί» έκαναν σεφτέ στο πρωτάθλημα με νίκη επί του Απόλλωνα στο Αλκαζάρ – Πρώτα τρίποντα για τις ομάδες από την Αριδαία και την Ιγουμενίτσα αντίστοιχα.

Ειδικότερα, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας και Θεσπρωτός επικράτησαν στις έδρες τους επί των Απόλλωνα Λάρισας, Απόλλωνα Πόντου και Πιερικού ενώ αντίθετα το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή τελείωσε ισόπαλο.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα όσα εκτυλίχθηκαν στα τέσσερα παιχνίδια:

ΑΕΛ – Απόλλων Λάρισας 2-0

Πρεμιέρα με το δεξί έκαναν οι «βυσσινί» στο πρωτάθλημα (την πρώτη αγωνιστική είχαν ρεπό) επικρατώντας με 2-0 επί του Απόλλωνα, στο Αλκαζάρ, για το ντέρμπι της θεσσαλικής πόλης. Σκόρερ για την ομάδα του Ηλία Φυντάνη ήταν οι Μάριος Όγκμποε (16′) και Σπύρος Γλυνός (87′).

Αλμωπός Αριδαίας – Απόλλων Πόντου 2-0

Σεφτέ στο πρωτάθλημα έκανε η ομάδα από την Πέλλα που έκαμψε την αντίσταση των Ποντίων με 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας. Σκόρερ για το συγκρότημα του Γιώργου Τυριακίδη ήταν οι Χρήστος Ρόβας (40′) και Στάθης Καράμπελας (55′) ενώ σημειώνεται πως οι «ροσονέρι» αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 53′ εξαιτίας της αποβολής του Γιάννη Δαλιανόπουλου.

Θεσπρωτός – Πιερικός 1-0

Πρώτη νίκη στη λίγκα σημείωσε και ο Θεσπρωτός που έκαμψε την αντίσταση του Πιερικού με 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας. Το γκολ που έφερε τη νίκη για το συγκρότημα του Χουάν Ραμόν Ρότσα επετεύχθη στο 18′ από τον Απόστολο Σαραντίδη με πέναλτι.

Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής 1-1

Από έναν βαθμό πήραν και τη δεύτερη αγωνιστική, Θεσσαλοί και Θεσσαλονικείς στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο στάδιο της Νεάπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν νωρίς και συγκεκριμένα μόλις στο 2′ με τον Άλκη Μαρκοπουλιώτη αλλά οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην ισοφάριση, στο 53′ με βολέ του αρχηγού τους, Μανώλη Παπαστεριανού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X