ΑΕΚ: Πρώτο τουρνουά για τα μικρά αστεράκια του βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Πρώτο τουρνουά για τα μικρά αστεράκια του βόλεϊ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι μικρές αθλήτριες της ΑΕΚ έδειξαν την μεγάλη πρόοδο που έχουν κάνει μέσα στο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το 1ο εσωτερικό τουρνουά μίνι βόλεϊ της ΑΕΚ στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα ταλεντάκια της ΑΕΚ μετά από 2 μήνες συστηματικής προπόνησης και δουλειάς μέσα στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους για πρώτη φορά στο κατάλληλο διαμορφωμένο γήπεδο βόλεϊ . Οι μικρές αθλήτριες έδειξαν να το απολαμβάνουν και δίνουν ραντεβού για το επόμενό τους τουρνουά μπαίνοντας έτσι σταδιακά στο κλίμα των αγώνων που θα κληθούν να δώσουν στο μέλλον. Πολύ ικανοποιημένος και ο προπονητής, Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος που βλέπει τις μικρές του αθλήτριες που ξεκίνησαν από το …μηδέν να κάνουν σταθερά βήματα προόδου, να διασκεδάζουν και να διατηρούν την αγάπη τους για το άθλημα. Χαμόγελα και από τους γονείς που παρακολούθησαν τις αγωνιστικές προσπάθειες των παιδιών τους αλλά και την σημαντική εξέλιξη τους μέσα στο γήπεδο.

Δείτε τις φωτογραφίες του enwsi.gr

ΑΕΚ: Πρώτο τουρνουά για τα μικρά αστεράκια του βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πρώτο τουρνουά για τα μικρά αστεράκια του βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πρώτο τουρνουά για τα μικρά αστεράκια του βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πρώτο τουρνουά για τα μικρά αστεράκια του βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X