Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Ο Γκελαούζος νικητής με ρεκόρ διαδρομής (VIDEO)

Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Ο Γκελαούζος νικητής με ρεκόρ διαδρομής (VIDEO)

Ο Κώστας Γκελαούζος είναι ο νικητής του φετινού Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκπληκτική εμφάνιση έκανε ο Κώστας Γκελαούζος ο οποίος κέρδισε τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών!

Ο Ελληνας αθλητής, έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο, καλύπτοντας την ιστορική διαδρομή σε 2:16.49, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Νίκου Πολιά (2:17.56) που κρατούσε από το 2004.


Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Παναγιώτης Μπουρίκας, ο οποίος τερμάτισε σε 2:22.33 και τρίτος ο Χαράλαμπος Πιτσόλης με 2:24.05.



«Η αλήθεια είναι πως ρίσκαρα πολύ. Πέρασα γρήγορα, αλλά είδα ότι ήμουν δυνατός. Κρατήθηκα και τα κατάφερα. Ευχαριστώ τον κόσμο που μου έδωσε κίνητρο. Αφιερώνω την επιτυχία μου στον Π. Καραϊσκο που δυστυχώς νόσησε πριν λίγες ημέρες από κορονοϊό. Πρέπει όλοι να προσέχουμε τους εαυτούς μας αυτές τις ημέρες, αλλά και τους συνανθρώπους μας. Σε αυτόν είναι αφιερωμένη η νίκη μου.

Για μένα κάθε τερματισμός είναι μία νέα αρχή. Πάνω σε αυτό που έκανα θα πατήσω, θα δω τα λάθη μου και θα τα διορθώσω για να ανέβω κι άλλο επίπεδο και να μπω σε αγώνες του εξωτερικού με αξιώσεις και σκοπό να ανεβάσω τον μαραθώνιο στην Ελλάδα», ανέφερε μετά τον τερματισμό του ο Γκελαούζος.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X