Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε με τη Σίτι για το δανεισμό του Στέρλινγκ

Στέρλινγκ: «Αν έχω την ευκαιρία, θα ήθελα να φύγω από την Σίτι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνη για την παραχώρηση του Ραχίμ Στέρλινγκ στην Μπαρτσελόνα, αλλά με την μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο και υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι φαίνεται ότι είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο παίκτης της αγγλικής ομάδας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους «Μπλαουγκράνα» και δεν αποκλείεται μέσα στον προσεχή Ιανουάριο να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του.

Μάλιστα όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Σίτι εμφανίζεται θετική στην παραχώρηση του παίκτη με την μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο, αλλά με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ στο τέλος της χρονιάς.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο Στέρλινγκ από την πλευρά του έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του, να αγωνιστεί σε ξένο πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στην Μπαρτσελόνα, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να ξεκαθαρίζει ότι η πόρτα της αποχώρησης είναι ανοιχτή…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X