Να αφήσει θετικές εντυπώσεις στο φινάλε των προκριματικών θέλει η Εθνική απέναντι στο Κόσοβο

Εθνική: Μόνο νίκη για να ελπίζει κόντρα στην Ισπανία - Με Μάνταλο, Τζαβέλλα και ίσως Μήτογλου στην 11άδα
Photo Credits: INTIME

Ανευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος η σημερινή αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στο Κόσοβο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την πρόκριση να έχει πιά χαθεί, η Εθνική Ελλάδας φιλοξενεί απόψε (14/11, 21:45) το Κόσοβο στο τελευταίο ματς για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Η ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την Ισπανία στο ΟΑΚΑ με 1-0 την Πέμπτη έβαλε τέλος στις ελπίδες για τα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η σημερινή αναμέτρηση, έχει τυπικό χαρακτήρα.

Έχοντας στραμμένο το βλέμμα ήδη στην επόμενη μέρα λοιπόν, η Εθνική ομάδα ψάχνει την τρίτη νίκη της στον όμιλο, αφενός για τη θέση της στο ranking της FIFA κι αφετέρου για να κλείσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού, όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει την Εθνική με 3-4-1-2. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί την εστία της Ελλάδας.

Τριάδα στο κέντρο της άμυνας οι: Χατζηδιάκος αριστερό στόπερ, Τζαβέλλας και Γούτας σε ρόλο δεξιού στόπερ.

Κώστας Τσιμίκας και Θανάσης Ανδρούτσος θα είναι οι φουλ μπακ αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα, με τους Πέτρο Μάνταλο και Ανδρέα Μπουχαλάκη στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Δημήτρη Πέλκα, ενώ μία θέση διεκδικούν ο Γιώργος Μασούρας και ο Χρήστος Τζόλης. Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να ξεκινήσουν στην κορυφή της επίθεσης οι Παυλίδης και Δουβίκας.

Βαθμολογία του ομίλου:

  1. Ισπανία 16
  2. Σουηδία 15
  3. Ελλάδα 9
  4. Γεωργία 7
  5. Κόσοβο 4

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X