Μπαρτσελόνα: Εξετάζεται και η επιστροφή του Τιάγκο

Λίβερπουλ: Θα αργήσει να επιστρέψει ο Τιάγκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι επιστροφές των Τσάβι και Ντάνι Άλβες φαίνεται πως έχουν ανοίξει την όρεξη στη Μπαρτσελόνα, η οποία εξετάζει σοβαρά και το ενδεχόμενο… επαναπατρισμού του Τιάγκο Αλκάνταρα.

Έχει πάρει φόρα και φαίνεται πως δεν έχει καμία διάθεση να σταματήσει. Μετά τις επιστροφές των Τσάβι και Ντάνι Άλβες, η Μπαρτσελόνα έχει στρέψει το βλέμμα της και σε ακόμη έναν πρώην Μπλαουγκράνα.

Ο λόγος για τον Τιάγκο Αλκάνταρα που ακόμα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην Premier League με τη φανέλα της Λίβερπουλ και στη Βαρκελώνη βλέπουν τις συνθήκες ως την κατάλληλη ευκαιρία να κινηθούν και επίσημα για την απόκτησή του.

Η περίπτωση του Ισπανού ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς σε αντίθεση με τον Ντάνι Άλβες, ο 30χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2024 και στο Μέρσεϊσαιντ δεν έχουν δείξει προς το παρόν κάποια πρόθεση για πρώιμο διαζύγιο.

Υπενθυμίζεται πως ο Τιάγκο αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (2009-2013), ενώ είναι γέννημα θρέμμα των υποδομών της Masia.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X