ΑΕΚ: Σε σοκ η Τερέλ που ενεπλάκη άθελα της σε τροχαίο δυστύχημα!

Εικόνες από το Αίας Ευόσμου-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η αθλήτρια της ΑΕΚ ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα χωρίς να φέρει καμία ευθύνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια δυσάρεστη εμπειρία έζησε χθες το βράδυ η αθλήτρια της ΑΕΚ, Μαλίνα Τερέλ η οποία άθελα της ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Η Αμερικανίδια της ΑΕΚ οδηγούσε στην Εθνική Οδό επιστρέφοντας στο σπίτι της μετά τον αγώνα αγώνα βόλεϊ που παρακολούθησε στον Μίλωνα, όταν ένας άνδρας στο ύψος των ΚΤΕΛ πήδηξε πάνω στο αυτοκίνητο της.

Ο άνδρας που έχασε τελικά τη ζωή του φάνηκε να ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του με την Μαλίνα Τερέλ να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Το Ανακριτικό της τροχαίας που βρέθηκε άμεσα στο σημείο πήρε καταθέσεις με όλους τους διερχόμενους που ήταν αυτόπτες στο συμβάν οι οποίοι και  ανέφεραν πως ο άνδρας φάνηκε να πηδάει εσκεμμένα στο αυτοκίνητο της αθλήτριας της ΑΕΚ για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η Τερέλ μαζί με τον τιμ μάνατζερ του τμήματος βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη καθώς όπως προέκυψε και από τις καταθέσεις των άλλων μαρτύρων, δεν είχε ουδεμία ευθύνη για το δυστύχημα, ενώ δεν υπήρξε ούτε καν επέμβαση εισαγγελέα καθώς τα πράγματα έδειξαν να είναι ξεκάθαρα. Το σοκ ωστόσο για την αθλήτρια του «Δικεφάλου» ήταν τεράστιο που δεν μπορούσε να πιστέψει πως ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του με αυτό τον τρόπο. Πάντως η ίδια είναι καλά στην υγεία της και αναμένεται μάλιστα να αγωνιστεί κανονικά στο σημερινό παιχνίδι με το Μαρκόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X