Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή είναι η πρώην σύζυγός του (ΦΩΤΟ)

Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή είναι η πρώην σύζυγός του (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω της φημολογούμενης σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή.

Τον γοητευτικό ηθοποιό τη φετινή σεζόν τον απολαμβάνουμε στη σειρά του Mega, «Κομάντα και δράκοι». Ο «Μάνος Βόσκαρης» από τις «Άγριες Μέλισσες», ρόλος που τον έκανε δημοφιλή στο ευρύ κοινό, εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός, είναι και πολύ στοργικός πατέρας ενός αγοριού που έχει με την πρώην σύντροφό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ήταν για πολλά χρόνια σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Όλα αυτά τα χρόνια, η ίδια έχει επιλέξει να διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μεγαλώνει τον μοναχογιό τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Bekiari (@constantinabekiari)

Ο γάμος της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, περνούσε κρίση τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα από τον περασμένο Απρίλιο και οι φήμες για νέο έρωτα με τη Δέσποινα Βανδή του ηθοποιού, φαίνεται να επιβεβαιώνονται σιγά σιγά.

Οι δύο πρώην σύντροφοι, αν και δε μένουν πλέον μαζί, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα έχουν πολύ καλές σχέσεις καθώς είναι προσηλωμένοι στην ανατροφή του γιου τους, Μιχάλη που είναι τώρα 9 ετών.

Αν και η ίδια δεν έχει μιλήσει κάπου για τον χωρισμό της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ένα δημοσίευμα του περιοδικού «Ciao», αναφέρει πως μετά τη δημοσιοποίηση της σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να καταθέσει αγωγή διαζυγίου και να λήξει και επίσημα τον γάμο τους.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X