Βαϊνάλντουμ: «Αγαπώ την Λίβερπουλ, δεν θα ξεχάσω την ανατροπή με την Μπαρτσελόνα» (VIDEO)

Μπάγερν: Προχωρημένες οι συζητήσεις με τον Βαϊνάλντουμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ θυμήθηκε την επική ανατροπή της πρώην ομάδας του Λίβερπουλ, την οποία και χαρακτήρισε καλύτερη στιγμή στην καριέρα του.

Αποκτήθηκε ελεύθερος από την Παρί το περασμένο καλοκαίρι και χρειάστηκε χρόνο για να εγκλιματιστεί στη νέα του ομάδα. Ο 31χρονος μέσος είχε ένα περίπλοκο ξεκίνημα, αλλά πλέον φαίνεται ότι έχει βρει ξανά τη φόρμα του, βρίσκοντας και δίχτυα για πρώτη φορά με την γαλλική ομάδα, απέναντι στη Λειψία και μάλιστα δις, για τους ομίλους του Champions League.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η ομάδα του «My Journey to Paris» και δημοσιεύτηκε στο κανάλι του συλλόγου στο YouTube, ο Ολλανδός διεθνής ρωτήθηκε για το Champions League που κέρδισε με τη Λίβερπουλ και τις φιλοδοξίες του με την Παρί.

«Φυσικά, η κατάκτηση του Champions League ήταν φανταστική, τόσο πολύ που είναι δύσκολο να εξηγήσω πώς νιώθεις εκείνη τη στιγμή. Όταν είσαι μικρός, βλέπεις πάντα τους αγώνες στην τηλεόραση, βλέπεις την ομάδα μας να κερδίζει το Champions League και λες στον εαυτό σου: “Αυτό είναι κάτι που θέλω”. Αυτό που ήταν πολύ ιδιαίτερο, ήταν το ταξίδι μας μέχρι τον τελικό, ειδικά στον επαναληπτικό αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο Ανφιλντ. Η συνεισφορά μου ήταν σημαντική, καθώς πέτυχα δύο γκολ. Για μένα, το μεγαλύτερο επίτευγμα ήταν η κατάκτηση του Champions League με τη Λίβερπουλ (το 2019) γιατί είναι ένας σύλλογος που αγαπώ.

Έχω την ίδια αίσθηση και με την Παρί Σεν Ζερμέν, γιατί ο σύλλογος επενδύει πολλά για να κερδίσει έναν σπουδαίο τίτλο όπως το Champions League. Θα ήταν πραγματικά ξεχωριστό να κερδίσουμε το Champions League. Είμαι εδώ για να κερδίσω ότι που μπορούμε να κερδίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X