Πρόεδρος Φενέρ για Οζίλ: «Να αφήσει τα επικοινωνιακά κόλπα»

O «εφιάλτης» του Οζίλ στη Φενέρμπαχτσε (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προειδοποιητικό μήνυμα στον Μεσούτ Οζίλ έστειλε ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, ο οποίος φαίνεται πως κουράστηκε με τη συμπεριφορά του Γερμανού.

Την ώρα που η σκόνη δεν έχει κάτσει ακόμα μετά τον χαμό που προκλήθηκε μεταξύ του πρώην άσου της Άρσεναλ και του προπονητή του, Βίτορ Περέιρα, ο Οζίλ συνεχίζει να δείχνει εκτός… κλίματος με συνέπεια να τα «ακούσει» και από τον ισχυρό άνδρα της τουρκικής ομάδας.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο κανάλι της Φενέρ, αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, ο Κοτς δεν μάσησε τα λόγια του και προειδοποίησε τον 33χρονο πως πρέπει να αφήσει στην άκρη τα επικοινωνιακά του κόλπα και να επικεντρωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

«Από την αρχή της σεζόν ο Μεσούτ Οζίλ έχει συγκριθεί με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Θέλει να παίζει περισσότερο. Από εδώ και πέρα όμως πρέπει να επικεντρωθεί στο παιχνίδι του και να σταματήσει τα επικοινωνιακά κόλπα. Πρέπει να σκέφτεται πως θα συνεισφέρει στη Φενέρμπαχτσε. Ο προπονητής οφείλει επίσης να βρει τρόπο για να πάρει το καλύτερο που μπορεί από τον Οζίλ. Δεν υπάρχει πρόβλημα, παρά τα όσα λένε τα media. Ο Μεσούτ δεν είναι χαρούμενος επειδή δεν παίζει συχνά» ήταν τα λόγια του.

Τη φετινή σεζόν ο Γερμανός με τουρκικές ρίζες έχει περιοριστεί σε ρόλο αναπληρωματικού, αφού έχει καταγράψει μόλις 671 αγωνιστικά λεπτά σε 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας τέσσερα γκολ και μια ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X