Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες που την αγόρασαν ψάχτηκαν για Ιντερ, Μίλαν και Μπορντό

Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες που την αγόρασαν ψάχτηκαν για Ιντερ, Μίλαν και Μπορντό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αμάντα Στέιβλι, μέτοχος της Νιούκαστλ και δεξί χέρι του Σαουδάραβα ιδιοκτήτη της ομάδας παραδέχθηκε πως το fund από τη Μέση Ανατολή ενδιαφέρθηκε και για τις Ίντερ, Μίλαν και Μπορντό.

Η managing director της PCP Capital Partners που έχει μπει μαζί με τους Σαουδάραβες στο μετοχικό σχήμα της Νιούκαστλ και ο αγγλικός σύλλογος έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή, αποκάλυψε πως οι «καρακάξες» δεν ήταν η μοναδική ομάδα που «τσέκαραν» οι άνθρωποι από τη Μέση Ανατολή.

«Μιλήσαμε και με την Ίντερ, την Μίλαν, όμως η δομή του πρωταθλήματος εκεί ήταν καταστροφική. Κοιτάξαμε και την Μπορντό, όμως, πλέον δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για την Ίντερ όπως φημολογείται» φέρεται να είπε η Στέιβλι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph.

Η Νιούκαστλ έχει ήδη ανακοινώσει τον Έντι Χάου ως τον νέο μόνιμο προπονητή του συλλόγου μετά τον Στιβ Μπρους και με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων μετά τα προκριματικά του Μουντιάλ η ομάδα θα μπει σε νέες ράγες για μια πιο σταθερή και συνεπή πορεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X