Ινιέστα: «Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου, θα ήθελα να επιστρέψω»

Ινιέστα: «Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου, θα ήθελα να επιστρέψω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρές Ινιέστα εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην αγαπημένη του, Μπαρτσελόνα.

Κλίμα… συσπείρωσης επικρατεί στη Μπαρτσελόνα. Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τσάβι και την επικείμενη επιστροφή του Ντάνι Άλβες, o Aντρές Ινιέστα εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί κι αυτός κάποια στιγμή ξανά στις τάξεις της αγαπημένης του «Μπάρτσα».

Ο 37χρονος πρώην αρχηγός των «Μπλαουγκράνα», ο οποίος πλέον αγωνίζεται στη Βίσελ Κόμπε μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Catalunya Radio και δήλωσε πως κάποια στιγμή επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και να την «υπηρετήσει» από οποιδήποτε πόστο μπορεί.

«Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον, αλλά θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή στη ζωή μου. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο. Θα ήθελα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, στο σπίτι μας, για να μπορέσω να συνεχίσω να βοηθάω με έναν άλλο τρόπο την ομάδα, αλλά κανείς δεν ξέρει.

Θα ήθελα να πάρω την άδεια προπονητή, αλλά δεν ξέρω αν θα την εξασκούσα τελικά. Μου αρέσει να ζω το παρόν, να παίζω ποδόσφαιρο και βλέπουμε στο μέλλον. Είναι δυσάρεστο να βλέπεις την Μπαρτσελόνα έτσι. Δεν είναι ευχάριστο γιατί βλέπεις συμπαίκτες που υποφέρουν, τους φιλάθλους. Όταν κάτι για το οποίο νοιάζεσαι βλέπεις ότι υποφέρει, πονάει», ανέφερε ο Αντρές Ινιέστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X