Αθλητικός δικαστής Διαιτητικού: «Παραιτούμαι για προσωπικούς λόγους»

Αθλητικός δικαστής Διαιτητικού: «Παραιτούμαι για προσωπικούς λόγους»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος Εφετών στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, κ.Αθανάσιος Κουτρίκης υπέβαλε την παραίτησή του από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μετά και τις ζημιές που προκάλεσαν άγνωστοι στο αυτοκίνητό του.

Την υπόθεση διερευνά ήδη το ΑΤ Ψυχικού, ωστόσο θυμίζουμε ότι ενώ αρχικά είχε κληθεί η υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας λόγω της κλήσης της συζύγου του η οποία ανέφερε την ιδιότητα του κ.Κουτρίκη, άμεσα παραιτήθηκε, καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή με τον αθλητισμό, σύμφωνα με όσα υποστήριξε και ο ίδιος στους αστυνομικούς.

Στην επιστολή παραίτησής του προς το Τριμελές Συμβούλιο Διεύθυνσης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, την οποία κοινοποιεί και στον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο κ.Κουτρίκης αναφέρει ότι:

«Με την παρούσα παραιτούμαι από τακτικό μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου ΕΠΟ, που πραγματοποιήθηκε κατά τη συγκληθείσα στις 27/8/21, ειδική εκλογή ΓΣ της ΕΠΟ, για προσωπικούς λόγους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X