Με combo στο 2.07

Με combo στο 2.07

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Μουντιάλ 2022, στη ζώνη της Ευρώπης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Μουντιάλ 2022, στη ζώνη της Ευρώπης.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αγγλία – Αλβανία (21:45): Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Αλβανοί σε έναν δύσκολο όμιλο με Αγγλία και Πολωνία. Και ακόμα βρίσκονται «μέσα» στην πρόκριση, αν και πλέον είναι δύσκολο. Θέλουν οπωσδήποτε «διπλό» στην Αγγλία.

Μια ομάδα που έχει κάνει βήματα προόδου, έχει εξελιχθεί και είναι ικανή να διεκδικεί επιτυχίες. Με πέντε νίκες και τρεις ήττες στον όμιλο, η Αλβανία ήταν μάλλον… άτυχη που βρήκε μπροστά της Αγγλία και Πολωνία. Δεδομένα όμως θα πάει στο Νησί για να διεκδικήσει την τύχη της.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αγγλία – Αλβανία (21:45): Αήττητοι οι Άγγλοι, με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε σύνολο οχτώ αγώνων. Έχουν σημειώσει 24 γκολ και έχουν δεχτεί μόλις τρία, είναι στην πρώτη θέση και θέλουν να κλείσουν εκεί με νίκες απέναντι σε Αλβανία και Σαν Μαρίνο.

Θα πάρουμε ένα ρίσκο όσον αφορά το στοίχημα. Ένα ρίσκο που βάσει απόδοσης αξίζει να το στηρίξουμε. Στο 2.95 εμφανίζεται το αμφίσκορο. Μπορεί να είναι δύσκολο, να ζητάμε γκολ από την Αλβανία, αλλά το βλέπω πιθανό. Είναι καλοί μεσοεπιθετικά. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal στο pamestoixima.gr.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ιταλία – Ελβετία (21:45): Ντέρμπι κορυφής. Ντέρμπι με φόντο την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Η Ιταλία υποδέχεται την Ελβετία, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται μαζί στην πρώτη θέση. Στους 14 και οι δύο και πλέον… τελικός πρωτιάς που οδηγεί απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το πρώτο ματς είχε έρθει ισόπαλο χωρίς τέρματα, μάλλον κόντρα στη… λογική που αγωνίζονται οι δύο ομάδες. Η Ιταλία του Μαντσίνι είναι μια επιθετική ομάδα. Η Ελβετία είναι εδώ και χρόνια μια ομάδα που της αρέσει η επίθεση. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και στο EURO στη φάση των ομίλων, με την Ιταλία να επικρατεί άνετα με 3-0.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ιταλία – Ελβετία (21:45): Ένα τέτοιο παιχνίδι στην έδρα της, με στόχο την πρώτη θέση νομίζω πως δεν μπορεί να το αφήσει η Ιταλία. Καλοί οι Ελβετοί και ίσως τους δούμε να διεκδικούν. Αλλά οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ένα 90λεπτο μακριά από την πρόκριση στο Μουντιάλ. Κι εμείς μια ευκαιρία στο στοίχημα.

Θα πάμε στοίχημα με bet builder. Άσος και over 1,5 γκολ στο ματς μας δίνουν απόδοση πάνω από διπλασιασμό, στο 2.07 στο pamestoixima.gr. Αυτό επιλέγουμε και περιμένουμε την Ιταλία να κάνει το… καθήκον της.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X