ΑΕΚ: Πρόβλημα με Αραούχο ενόψει Ολυμπιακού!

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Αραούχο ενόψει Ολυμπιακού!
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο ένιωσε ενοχλήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συναγερμός με τον Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ!

Ο Αργεντινός άσος της Ενωσης αισθάνθηκε μια ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους στη σημερινή προπόνηση και ακολούθησε θεραπεία την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, ο «Τσίνο» ένιωσε ένα σφίξιμο και έκανε εξετάσεις στη συνέχεια,  οι οποίες δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, πλην ενός μυϊκού σπασμού. Θα ακολουθήσει έτσι θεραπεία μαζί με τον Στίβεν Τσούμπερ και η κατάσταση τους θα επανεξετάζεται καθημερινά για το ποτέ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Οι πιθανότητες και για τους δύο είναι υπέρ της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου  με τον Αραούχο να λέει από την πλευρά του με σιγουριά ότι θα προλάβει το παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Το ιατρικό τιμ της Ενωσης από την άλλη θα κάνει τα πάντα με προσοχή καθώς ο χρόνος είναι επί του παρόντος σύμμαχος για την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Θεοχάρης έκανε επίσης ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X