ΑΕΚ: Ευκαιρία για μεταγραφικά ταξίδια στη διακοπή

ΑΕΚ: Ευκαιρία για μεταγραφικά ταξίδια στη διακοπή
Photo Credits: INTIME

Ο σχεδιασμός για τον Γενάρη δεν μπορεί να περιμένει για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όχι πως περιμένουν την διακοπή για να ασχοληθούν με τον σχεδιασμό στην ΑΕΚ, αλλά πάντα αποτελεί μια ευκαιρία για να δώσεις λίγο χρόνο παραπάνω και να βάλεις μέσα σε αυτή, πράγματα που πρέπει να γίνουν χωρίς την πίεση της καθημερινότητας πριν τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και ο Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Παναγιώτης Κονέ, έχουν πολύ ενεργή παρουσία και στην καθημερινότητα της ομάδας.

Μέσα στην εβδομάδα που βαδίζει προς το τέλος της τα στελέχη του σχεδιασμού της ΑΕΚ, άφησαν για λίγες μέρες τα γραφεία της ΠΑΕ, τα Σπάτα και την Ελλάδα γενικώς. Έχουμε… εξορμήσεις στο εξωτερικό, για ποικιλία θεμάτων. Φυσικά σε πρώτο πλάνο τα μεταγραφικά, αλλά είχαν κανονιστεί γι’ αυτό το διάστημα και κάποιες επαφές για άλλους τομείς που αφορούν την υποδομή της ομάδας γενικότερα. Ήταν μια καλή ευκαιρία αυτές οι μέρες, έτσι ώστε εγκαίρως από τις αρχές της νέας βδομάδας να είναι όλοι εδώ για την προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X