Μπαρτσελόνα: Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Αγουέρο!

Μπαρτσελόνα: Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Αγουέρο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην καρδιά του φαίνεται πως κάνει τον Σέρχιο Αγουέρο να σκέφτεται την αποχώρησή του από την ενεργό δράση!

Πρόκειται για είδηση που μετέδωσε το Radio Catalunya και δεν έχει επιβεβαίωσει ως τώρα ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ούτε η Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι των Καταλανών με την Αλαβές στις 30 Οκτωβρίου. Καθώς ένιωθε έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα καρδιακή αρρυθμία.

Κατόπιν, ο σύλλογος ενημέρωσε πως ο Αγουέρο θα πρέπει να μείνει εκτός μέχρι νεοτέρας.

Ωστόσο, τα ρεπορτάζ τώρα αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται να βάλει τέλος στην καριέρα του ενδεχομένως και επειδή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν του επιτρέπει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Όπως μετέδωσε ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός, ίσως η κατάσταση να είναι πιο σοβαρή από όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί και πλέον να βάζει την καριέρα του σε κίνδυνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X