Record: «Εδωσε τον λόγο του στην Πόρτο ο Σεμέδο»

Record: «Εδωσε τον λόγο του στην Πόρτο ο Σεμέδο»
Photo Credits: INTIME

Να αποκτήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο, με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ετοιμάζεται η Πόρτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος να επιστρέψει στην Πορτογαλία είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος σύμφωνα με την πορτογαλική «Record» φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Πόρτο να αποκτηθεί από αυτή ως δανεικός.

Αν και όλοι περίμεναν, ότι το περασμένο καλοκαίρι, ο Πορτογάλος σέντερ μπακ θα συνέχιζε την καριέρα του στην Αγγλία και την Γουλβς, τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Κάπου εκεί ήταν που έκανε και την εμφάνιση της η Πόρτο.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» προτιμούσαν την πώληση από τον δανεισμό, με τις δύο ομάδες να μην τα βρίσκουν τελικά στο οικονομικό. Ωστόσο σε σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record» γίνεται λόγος ότι ο πορτογαλικός σύλλογος, τα έχει βρει με τον άσο των πρωταθλητών και πλέον απομένει να γίνει το deal με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα στο πρωτοσέλιδο γίνεται λόγος, ότι ο 27χρονος άσος έχει συμφωνήσει για τον προσεχή Ιανουάριο με τους «δράκους», οι οποίοι επιμένουν στην απόκτηση του με την μορφή δανεισμού, ενώ παράλληλα επιθυμούν και την ύπαρξη αγοράς στο συμβόλαιο του.

«Ο σπόρος (Σεμέδο) θα γίνει δράκος, Ο παίκτης έδωσε ήδη τον λόγο του για τον Ιανουάριο, Δάνειο με ρήτρα αγορά το σενάριο που ευχαριστεί περισσότερο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εξώφυλλο της Record.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X