Χαλάνδρι: Το χρονικό της ολέθριας σχέσης και το... καρτέρι θανάτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Χαλάνδρι: Το χρονικό της ολέθριας σχέσης και το... καρτέρι θανάτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Χαλάνδρι όπου μία γυναίκα αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 49 ετών πυροβόλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/11) τον πατέρα της κόρης της, με τον οποίο είχε εξωσυζυγική σχέση και με τον οποίο απέκτησε μία 13χρονη σήμερα κόρη, της οποίας έχασε την επιμέλεια έπειτα από δικαστική απόφαση.

Οταν ο πατέρας της 13χρονης βγήκε από το σπίτι για να παραλάβει το παιδί του από το σχολικό λεωφορείο, η γυναίκα τον πλησίασε κι αφού υπήρξε έντονος λεκτικός διαπληκτισμός τον πυροβόλησε στον κορμό. Η γυναίκα, ύστερα από τον πυροβολισμό έμεινε στο σημείο του συμβάντος και περίμενε τους αστυνομικούς να φτάσουν και να την συλλάβουν, ούσα σε άσχημη κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό πως η γυναίκα μέσα από τις ακατάληπτες φράσεις της, την ώρα που συνελήφθη και την έβαζαν στο περιπολικό για να την οδηγήσουν στο ΑΤ Χαλανδρίου, φώναζε: «Μου απήγαγαν το παιδί, μου το βίαζαν».

Διαβάστε περισσότερα για καρτέρι θανάτου στο Χαλάνδρι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X