Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία και προκάλεσε... εγκεφαλικά στη Ρόμα (VIDEO)

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία και προκάλεσε... εγκεφαλικά στη Ρόμα (VIDEO)

Ενα μοναδικό ρεκόρ στα χρονικά του Champions League ολοκλήρωσε η ΑΕΚ σαν σήμερα πριν από 19 χρόνια, όταν έγινε έτσι η πρώτη ως τώρα ομάδα με έξι ισοπαλίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν το τέλος ενός υπέροχου ταξιδιού. Εκείνης της μοναδικής χρονιάς, όπου η ΑΕΚ πραγματοποίησε μία απίστευτη αήττητη πορεία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και το φινάλε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.

Η Ενωση ταξίδεψε στη Ρώμη και ήξερε πως χρειαζόταν νίκη για να πάρει την πρόκριση. Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη, απέναντι στην τεράστια Ρόμα. Αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να βάλει φωτιά στην αιώνια πόλη και να προκαλέσει εφιάλτες στους Ιταλούς στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Η ΑΕΚ είχε σταθεί καλά, αλλά είχε δεχθεί γκολ από τον Ντελβέκιο λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Ο Μπάγεβιτς έριξε στο ημίχρονο τους Ιβιτς και Κωστένογλου στο ματς, ενώ λίγο αργότερα τον Βασίλη Τσιάρτα. Η ΑΕΚ έσφιξε τον κλοιό γύρω από τους Ρωμαίους και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90’ με τον Βάλτερ Σεντένο, τον Κοσταρικανό μεσοεπιθετικό που είχε βάλει γκολ και στην επική ανατροπή με τη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου.

Τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν τρομακτικά. Οσοι είχαν βρεθεί στο Ολίμπικο της Ρώμης έλεγαν πως η αγωνία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα και τις εκφράσεις τους. Η ΑΕΚ τους είχε προκαλέσει πανικό και άγγιξε το θαύμα. Ηταν το φινάλε που ταίριαζε σε μια μοναδική πορεία, που όμοια της δεν έχει κάνει ελληνικός σύλλογος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X