Γκέλα για την Σουηδία κόντρα στην Γεωργία, συνέτριψε την Κύπρο η Ρωσία (VIDEO)

Γκέλα για την Σουηδία κόντρα στην Γεωργία, συνέτριψε την Κύπρο η Ρωσία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σουηδία γνώρισε την ήττα από τη Γεωργία με 2-0, ανοίγοντας τον… δρόμο στην Ισπανία για την απ’ ευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ, στο οποίο διεκδικεί εισιτήριο και η Βόρεια Μακεδονία μετά το εμφατικό 5-0 επί της Αρμενίας.

Οι Σουηδοί έχασαν την ευκαιρία να διατηρήσουν το +2 -τουλάχιστον- από τους Ισπανούς, με τους οποίους θα παίξουν «τελικό» στην τελευταία αγωνιστική του β’ ομίλου των προκριματικών. Η Γεωργία άνοιξε το σκορ στο 61ο λεπτό με τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια, ενώ στο 78′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα για τους Γεωργιανούς και υπέγραψε μία σπουδαία νίκη για τη χώρα του.



Την ίδια στιγμή, η Βόρεια Μακεδονία δήλωσε παρούσα στην υπόθεση πρόκρισης στο Μουντιάλ. Με γκολ των Αλεξάντερ Τραϊκόφσκι, Μίλαν Ριστόφσκι και χατ τρικ του Ενίς Μπάρντι, υπέταξε με 5-0 την Αρμενία και «σκαρφάλωσε» -έστω και προσωρινά- στην δεύτερη θέση του ομίλου, περιμένοντας ενδεχόμενο στραβοπάτημα της Ρουμανίας με την Ισλανδία.

Η Κύπρος γνώρισε τη συντριβή με 6-0 από τη Ρωσία, η οποία εξασφάλισε την απ’ ευθείας πρόκριση στο Κατάρ, ενώ το Λουξεμβούργο πέρασε νικηφόρα (3-1) από το Αζερμπαϊτζάν, δίχως όμως να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Πηγή: Sports.ert

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X