Μπογέ: «Τρελαίνει» κόσμο με την Ελτσε και ετοιμάζεται για κλήση από την Εθνική Αργεντινής

Μπογέ: «Τρελαίνει» κόσμο με την Ελτσε και ετοιμάζεται για κλήση από την Εθνική Αργεντινής
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Παπάδες» κάνει ο Λούκας Μπογέ με τη φανέλα της Ελτσε και ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ κάνει εξαιρετική σεζόν με την ομάδα στη La Liga έπειτα από 13 αγωνιστικές και το όνομά του αρχίζει να ακούγεται ακόμη και για κλήση στην Εθνική Αργεντινής.

Ο Μπογέ που πέρασε από την ΑΕΚ τη σεζόν 2018-19 με 36 εμφανίσεις και έξι γκολ, έχει σκοράρει 4 φορές τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Και όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα «As» δείχνει ασταμάτητος.

«Για μένα θα ήταν όνειρο να μπορέσω να παίξω για την ομάδα της Αργεντινής», απάντησε σε σχετική ερώτηση για το αν με τις εμφανίσεις του είναι πιθανό να βρεθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Και αυτά τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης της Έλτσε «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο Κριστιάν Μπραγκαρνίκ αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι τον παίκτη με 1,8 εκατ. ευρώ. από την Τορίνο. Ο Μπογε υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2024 με ρήτρα 25 εκατ. ευρώ και ήδη ακούγεται πως η αξία του ανήλθε τουλάχιστον στα εννέα εκατ. με την Έλτσε να γνωρίζει πως αν ο παίκτης κληθεί στην Αργεντινή, τότε θα αγγίξει τη ρήτρα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X