ΑΕΚ: Την αποθέωση γνωρίζει ο Τσούμπερ στην επίσημη ιστοσελίδα της Αϊντραχτ

ΑΕΚ: Επέστρεψε και ξεκίνησε θεραπείες ο Τσούμπερ
Photo Credits: INTIME

Η απόδοση του Στίβεν Τσούμπερ με τη φανέλα της ΑΕΚ δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πράγματα και θαύματα κάνει ο Στίβεν Τσούμπερ με τη φανέλα της ΑΕΚ!

Αυτό, όπως είναι λογικό, είναι κάτι που κέντρισε τα βλέμματα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, όπου και του έκαναν εγκωμιαστικό άρθρο με τίτλο «Στίβεν Τσούμπερ: Άλλαξε για να λάμψει».

Το δημοσίευμα της Αϊντραχτ για τον Τσούμπερ

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα για τον Στίβεν Τσούμπερ:

«Ο Στίβεν Ζούμπερ εντάχθηκε στην ΑΕΚ ως δανεικός στα τέλη Αυγούστου και δύσκολα θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα εκεί. Στο πρώτο του παιχνίδι ήταν στο γήπεδο μόνο για το δεύτερο ημίχρονο, αλλά πέτυχε απευθείας το πρώτο γκολ και έκανε το 3-0. Στο δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος, ο μέσος πέτυχε ακόμη ένα γκολ και έκανε το 2-0.

Έκτοτε, ο Ελβετός διεθνής είναι η πρώτη επιλογή του προπονητή Αργυρίου Γιαννίκη και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τρία γκολ και δύο ασίστ.

Στη νίκη με 3-1 απέναντι στον τέταρτο της βαθμολογίας Βόλο ΝΠΣ, ο 30χρονος συμμετείχε ακόμη και στα τρία γκολ. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, τρεις βαθμούς πίσω από τον αντίπαλο της Άιντραχτ στο Γιουρόπα Λιγκ, τον Ολυμπιακό.

Ο Τσούμπερ έχει σημειώσει πέντε γκολ και δύο ασίστ σε εννέα παιχνίδια. Έτσι δεν μας προκαλεί καμία απορία που ο συμπαίκτης του και πρώην παίκτης μας, Γιώργος Τζαβέλλας πρόσφατα τον επαίνεσε πρόσφατα και τον χαρακτήρισε “πλεονέκτημα για τη Super League”».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X