Μπαρτσελόνα: Όλμο και Τόρες στη λίστα του Τσάβι

Νέος «πονοκέφαλος» για Μπαρτσελόνα: Κινδυνεύει με τιμωρία λόγω Τσάβι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα είναι, σε οικονομικό επίπεδο στα… σχοινιά!

Ο Τσάβι όμως που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «Μπλαουγκράνα» έχει όραμα και στόχος του είναι να ενισχύσει το ρόστερ της Μπαρτσελόνα, ξεκινώντας από τη χειμερινή αγορά.

Σύμφωνα με τη καταλανική εφημερίδα Mundo Deportivo, οι δύο περιπτώσεις που ενδιαφέρουν και τις οποίες εξετάζει ο 41χρονος κόουτς είναι του Ντάνι Όλμο και του Φεράν Τόρες.

Ο Όλμο, που αγωνίζεται στη Λειψία από τον Ιανουάριο του 2020, αποτελεί προϊόν της Μασία, με την Μπαρτσελόνα να προσπαθεί να τον αποκτήσει και την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όταν και προσπάθησε να τον εντάξει στο δυναμικό της ως δανεικό τον πρώτο χρόνο, αλλά υπό την προϋπόθεση υποχρεωτικής αγοράς το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, ο καταλανικός σύλλογος δεν τα βρήκε με τη γερμανική ομάδα.

Από την άλλη, ο Τόρες προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Βαλένθια και από το καλοκαίρι του ’20 είναι μία αξιόπιστη επιλογή για τον Πεπ Γκουαρντιόλα για τον δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι εκπνέει το 2025.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X