Σε συνδυαστικό του 2.00

Σε συνδυαστικό του 2.00

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το EFL Trophy Αγγλίας και τη Serie A Βραζιλίας.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ελλάδα – Ισπανία (21:45): Η τελευταία ευκαιρία για την Εθνική ομάδα περνάει από τα ματς με Σουηδία και Κόσοβο. Βεβαίως, για να βρει αυτή την ευκαιρία θα πρέπει εκτός από δύο νίκες, να τη βηθήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Να κερδίσει δηλαδή εκείνη το βράδυ της Πέμπτης τους Ισπανούς και οι Ισπανοί να μην κερδίσουν τελευταία αγωνιστική τη Σουηδία. Δύσκολο έως… ακατόρθωτο.

Το σημερινό παιχνίδι θα διεξαχθεί ενώ οι δύο ομάδες θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα στο άλλο ματς. Αυτό της Σουηδίας απέναντι στη Γεωργία. Σημαντικό παιχνίδι όπως έχει διαμορφωθεί ο όμιλος. Αν οι Σουηδοί δεν κερδίσουν, η Ισπανία θα έχει ευκαιρία πρωτιάς. Βολεύει και την Ελλάδα να μην κερδίσει η Σουηδία. Υπό την έννοια πως θα πάει την τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία με το… μαχαίρι στα δόντια.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ελλάδα – Ισπανία (21:45): Είναι πολύ μεγάλη η απόδοση της Εθνικής, που τη βλέπουμε στο 7.50. Ή αν το διαβάσουμε από την άλλη, είναι πολύ μικρό το 1.45. Φαβορί η Ισπανία και μάλιστα μεγάλο, πλην όμως θα τη θέλαμε πιο ψηλά για να πάμε σε ένα στοίχημα σε εκείνη. Υπάρχει όμως μια απόδοση που κάνει… κλικ.

Κι αυτή τη βρίσκουμε στο αμφίσκορο. Ελλάδα και Ισπανία έχουν σκοράρει στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, είναι ομάδες που παίζουν επιθετικά. Με τον Φαν’τ Σχιπ αυτό το στυλ έχει υιοθετήσει και η Εθνική μας ομάδα. Θα πάμε στοίχημα με Goal/Goal στο ΟΑΚΑ που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.30 στο pamestoixima.gr.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ιρλανδία – Πορτογαλία (21:45): Για την 7η αγωνιστική του Group A της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 η αναμέτρηση στο Δουβλίνο. Κακή η παρουσία της Ιρλανδίας στη διοργάνωση. Έχει συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς στον όμιλο, λιγότερους και από το… Λουξεμβούργο. Προφανώς δεν έχει τίποτα να διεκδικήσει και περιμένει στοϊκά να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της. Ξεκίνησε την προσπάθεια της με τρεις σερί ήττες. Βελτιώθηκε στη συνέχεια και πλέον μετρά δύο ισοπαλίες και τη νίκη επί του Αζερμπαϊτζάν. Φτωχός ο απολογισμός σε κάθε περίπτωση, έχασε από νωρίς το στοίχημα της διάκρισης. Τελευταίο επίσημο ματς πριν από ένα μήνα, το φιλικό με το Κατάρ όπου επικράτησε με σκορ 4-0.

Η Πορτογαλία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά αυτό δεν της είναι αρκετό. Θέλει και την πρώτη θέση στο Group A, που οδηγεί στο εισιτήριο της απευθείας παρουσίας της στα τελικά της διοργάνωσης. Η Σερβία προπορεύεται στον όμιλο με 17 βαθμούς σε 7 ματς. Η Πορτογαλία ακολουθεί με 16 βαθμούς σε 6 ματς. Επομένως το ματς στο Δουβλίνο είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Οι τρεις βαθμοί θα την στείλουν στην κορυφή και με ισχυρό προβάδισμα, πριν το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Σερβία. Πέντε νίκες και μια ισοπαλία με γκολ 16-4 είναι ο απολογισμός της παρέας του Κριστιάνο Ρονάλντο στον όμιλο.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ιρλανδία – Πορτογαλία (21:45): Διαφορά ποιότητας, φόρμα και κίνητρο, είναι όλα στην πλευρά των φιλοξενούμενων. Η Ιρλανδία απογοήτευσε σε αυτή τη διαδικασία, αφού θεωρητικά ήταν ο τρίτος πόλος του ομίλου και η ομάδα που θα μπορούσε να ‘απειλήσει’ τα φαβορί. Τίποτα από αυτά δεν συνέβη και από πολύ νωρίς περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου. Η Πορτογαλία πάλι επιβεβαίωσε πως δικαίως συγκαταλέγεται σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Γεμάτη ταλέντο και λύσεις η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, ικανή να πρωταγωνιστήσει σε κάθε διοργάνωση. Σε κάθε γραμμή έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης και με περίσσια εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις.

Δεν υπάρχει τίποτα που να μας ωθεί στην κόντρα. Προφανώς και στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν, ωστόσο στοιχεία που να μας προϊδεάζουν για έκπληξη στο Δουβλίνο δεν προκύπτουν. Η Ιρλανδία θα προσέξει την άμυνα της, θα αντιπαρατάξει δύναμη και τρεξίματα, θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τις στημένες φάσεις ή μια ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας. Η Πορτογαλία έχει την ποιότητα να κυκλοφορήσει τη μπάλα, να επιτεθεί με κάθε τρόπο και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Συνήθως αποφεύγει και να δώσει δικαιώματα ανασταλτικά. Εφόσον βρει προβάδισμα στο Δουβλίνο ξέρει καλά πώς να το διαχειριστεί. Με την παρέα του Ρονάλντο είμαστε και θα πάμε στοίχημα με το συνδυαστικό 2 & under 3,5 γκολ στο 2.02 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X