Τι ισχύει με τους ξένους - Ποιες αλλαγές αναμένονται στην ΑΕΚ

Τι ισχύει με τους ξένους - Ποιες αλλαγές αναμένονται στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ της ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ επικρατεί μεγάλη κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες καθώς είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα.

Η Ένωση έχει δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, κάνει κινήσεις για να ενισχύσει το ρόστερ της, ενώ προσπαθεί να διευθετήσει τον βραχνά των bans από την FIBA, που δεν λέει να την αφήσει.

Οι συμφωνίες με τον Ρεϊβόντε Ράις και τον Τέρανς Φέργκιουσον είναι δεδομένες, αλλά θα ενεργοποιηθούν μόνο αν βγάλει άκρη η ΑΕΚ με τις οικονομικές της υποχρεώσεις. Το τονίζουμε αυτό γιατί είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να προχωρήσει το πλάνο ενίσχυσης της ομάδας.

Στο καλό σενάριο λοιπόν, που όλα θα πάνε όπως πρέπει, η ΑΕΚ θα έχει στο ρόστερ της 8 ξένους με τους δύο νεοαποκτηθέντες. Ο Ράις που χρειάζεται άμεσα για το Ελληνικό πρωτάθλημα θα πάρει την θέση του Γκρίφιν που είναι φευγάτος και θα είναι η δεύτερη αλλαγή της ομάδας στην Basket League. Ο Αμερικανός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και προπονείται με την ομάδα.

Ο Φέργκιουσον που βρέθηκε ήδη στα Λιόσια και γνώρισε τους ανθρώπους της ομάδας, σε πρώτη φάση θα μείνει 7ος για τα παιχνίδια στο BCL και αν δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση, θα μπει αργότερα και στην Ελληνική λίστα αντικαθιστώντας κατά πάσα πιθανότητα τον Βαουλέτ.

Ο Στέφαν Γέλοβατς ήταν άτυχος με τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο το επόμενο Σάββατο.

Σε κάθε περίπτωση, με την προσθήκη και του Αντώνη Κόνιαρη μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις στην ομάδα, με την ΑΕΚ να έχει ανοιχτά τα ραντάρ της και για άλλους Έλληνες παίκτες.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X