Χιμένεθ για το Ελλάδα - Ισπανία: «Πλεονέκτημα για τους Ισπανούς το ΟΑΚΑ, οι εξέδρες είναι μακριά»

Δικαίωμα 4ης αλλαγής σε ενδεχόμενο παράτασης στον σημερινό τελικό
Photo Credits: INTIME

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην Marca για το ματς της Εθνικής με την Ισπανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ με αφορμή το ματς της Εθνικής με την Ισπανία απόψε το βράδυ (21:45) στο ΟΑΚΑ, στάθηκε στην έδρα, τονίζοντας ότι οι Ίβηρες θα ήταν πιο… πιεσμένοι στο «Γ. Καραϊσκακης».

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στη «Marca» ως ένα άτομο με… βαθιά γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου και σε πρώτη φάση σχολίασε:

«Η Ελλάδα έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Το σύστημα άλλαξε, πολλοί παίκτες παίζουν στα μεγάλα πρωταθλήματα. Προσπαθούν να κρατήσουν την μπάλα, έχουν φρεσκάδα».

Σχετικά με την έδρα και τους φιλάθλους, σημείωσε:

«Είναι πλεονέκτημα για την Ισπανία ότι παίζει στο ΟΑΚΑ, επειδή ο κόσμος είναι λίγο μακριά. Ναι, είναι ένα μεγάλο γήπεδο, αλλά αν η Ισπανία έπαιζε στο γήπεδο του Ολυμπιακού θα υπήρχε σίγουρα μεγαλύτερη πίεση. Νομίζω ότι οι παίκτες και οι διαιτητές θα είναι λίγο πιο χαλαροί. Οι Έλληνες φίλαθλοι δημιουργούν… κόλαση, με την καλή έννοια της λέξης. Υπάρχει έντονο πάθος και αντιπαλότητα, αλλά όχι βία».

Επιπρόσθετα, ο Χιμένεθ σχολίασε και την δουλειά του Λουίς Ενρίκε, λέγοντας:

«Τα πηγαίνει πολύ καλά. Είναι γενναίος, γιατί ψάχνει για κάτι διαφορετικό στον τρόπο παιχνιδιού. Γενικά η Ισπανία είναι ανώτερη από την Ελλάδα, ειδικά αν εκμεταλλευτεί την ποιότητά της και έχει καλά τελειώματα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X