Εθνική: Μόνο νίκη για να ελπίζει κόντρα στην Ισπανία - Με Μάνταλο, Τζαβέλλα και ίσως Μήτογλου στην 11άδα

Εθνική: Μόνο νίκη για να ελπίζει κόντρα στην Ισπανία - Με Μάνταλο, Τζαβέλλα και ίσως Μήτογλου στην 11άδα
Photo Credits: INTIME

Σημαντική αναμέτρηση για την Εθνική Ελλάδας κόντρα στην ανώτερη Ισπανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον πρώτο από τους δύο «τελικούς» στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ δίνει απόψε η Εθνική Ελλάδας, η οποία υποδέχεται την Ισπανία στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική (21:45).

Η «γαλανόλευκη» θέλει τη νίκη με την οποία θα συνεχίσει να ελπίζει στην κατάκτηση της δεύτερης του 2ου ομίλου που οδηγεί στα μπαράζ του Μουντιάλ.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού, όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει την Εθνική με 3-4-1-2. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί την εστία της Ελλάδας.

Τριάδα στο κέντρο της άμυνας οι: Τσιμίκας αριστερό στόπερ, Τζαβέλλας και Γούτας ή Μήτογλου σε ρόλο δεξιού στόπερ. Ο κεντρικός αμυντικός της Σίβασπορ φαίνεται να έχει προβάδισμα για να ξεκινήσει στο ματς.

Δημήτρης Γιαννούλης και Θανάσης Ανδρούτσος θα είναι οι φουλ μπακ αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα, με τους Μανώλη Σιώπη και Ανδρέα Μπουχαλάκη στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Πέτρος Μάνταλος, που θα καλύψει το κενό του Τάσου Μπακασέτα θα έχει το ρόλο του επιτελικού μέσου, ενώ ο Μασούρας και ο Παυλίδης θα κινούνται στην επίθεση.

Από την πλευρά τους, οι Ισπανοί θα ξεκινήσουν με τους Σιμόν, Καρβαχάλ, Λαπόρτ, Πάου Τόρες, Τζόρντι Άλμπα, Κόκε, Μπούσκετς, Γκάβι, Σαράμπια, Φορνάλς και Μοράτα.

Βαθμολογία του ομίλου:

  1. Σουηδία 15
  2. Ισπανία 13
  3. Ελλάδα 9
  4. Γεωργία 4
  5. Κόσοβο 4

Η επόμενη αγωνιστική

  • Ισπανία-Σουηδία
  • Ελλάδα-Κόσοβο

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X