ΕΠΟ: «Αποτροπιασμός για την επίθεση, θα εκτεθούν όσοι τη συνδέουν με το ποδόσφαιρο!»

ΕΠΟ: Ηλεκτρονικά θα γίνουν οι εκλογές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση για την καταγγελία μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου ότι βρήκε το αυτοκίνητό του σπασμένο έξω από το σπίτι του ύστερα από επίθεση αγνώστων, εξέδωσε η ΕΠΟ, απαντώντας και σε σχόλια των ΜΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό της για την καταγγελθείσα επίθεση στο όχημα μέλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Εν όψει της ολοκλήρωσης της αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει επίσης την έκπληξή της για την προσπάθεια συγκεκριμένων ΜΜΕ να συνδέσουν τη συγκεκριμένη επίθεση τόσο με υποθέσεις που πρόκειται να εξεταστούν στο ΔΔΠ όσο και με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο συνολικά.

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών, αλλά και την τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου σε παρακρατικές μεθόδους.

Η Αστυνομία θα φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης μετά την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά συνέπεια όσοι επενδύουν επικοινωνιακά στην αποσταθεροποίηση των θεσμών του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μέσω αυτών των γεγονότων ας περιμένουν γιατί θα εκτεθούν και πάλι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X