Πακετά: «Ο Νεϊμάρ είναι είδωλο μου»

Πακετά: «Ο Νεϊμάρ είναι είδωλο μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μέσος της Λιόν, Λούκας Πακέτα, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία του με τον Νεϊμάρ στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

«Τα πάμε πολύ καλά μέσα και έξω από το γήπεδο. Πάντα με υποστηρίζει για να μπορώ να παίξω το καλύτερο μου ποδόσφαιρο. Ο Νεϊμάρ είναι ένα είδωλο για εμένα, είναι πάντα ιδιαίτερο να παίζεις δίπλα του. Όταν περνούσα δύσκολες στιγμές, μου έλεγε ότι πρέπει να κάνω υπομονή και ότι είμαι σπουδαίος παίκτης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 24χρονος επιθετικός, εν΄ όψει των αγώνων με την Κολομβία και την Αργεντινή, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Αναφερόμενος στον εαυτό του, ο νεαρός άσος, επεσήμανε: «Το 2021 ήταν υπέροχο για εμένα, είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που περνάω αυτήν την στιγμή με την Λιόν και την εθνική ομάδα. Το να φοράω αυτήν την φανέλα (σ.σ. της εθνικής Βραζιλίας) ήταν πάντα ένα όνειρο μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X